mandag 21. februar 2011

Jeg tenker vakre tanker igjen ♥


Og det betyr vel at medisinen virker som den skal.
I dag har jeg ruslet tur med Min venninde med hund som ikke trivdes i blokk,
og jeg kan ikke si annet enn at det gleder meg :-)
Lady er også strålende fornøyd over å ha fått tilbake sin venninde :-)Det går i småstrikk for tiden (NEI! Jeg skal ikke bli bestemor!).
Jeg har hatt ett digert ullteppe på fanget i flere uker, og plutselig ble det bare for mye for meg, så jeg slet av tråden og strikket en babyvest/ulltrøye. Herligheten veier 21 gram, og jeg tror ikke teppet blir merkbart mindre av den grunn.
Dessuten har jeg nettopp strikket oppvaskkluter, og nå hekler jeg igjen "klær" til gamle trekleshengere...... Jeg har bare ikke behov for de store prosjektene akkurat nå, og da får det bli sånn.
Vesten jeg begynte på i forrige uke har igjen fått status garn. Den var så stor at den rommet både meg og Favorittdattera, men det er lite praktisk å ha felles plagg med ei som bor i København da.


Heldigvis spirer det i vinduskarmen på kjøkkenet. Det er nok i det tidligste, men jeg klarte ikke la være heller. Jeg har kun tatt frem 2 planter, og dette bildet er tatt for ett par dager siden. Etter det har de vokst litt til, så jeg tror det er noe på gang. Jeg tror det kalles vår :-) Og jeg gleder meg veldig! Vinteren har vart lenge nok i min målestokk, så jeg leter etter vårtegn når jeg kan.
Nå er det i midlertid klart for en middagshvil i No15, og sånn som formen er i dag, så tror jeg det er nokså nødvendig om jeg skal være oppe til etter dagsrevyen :-)
Jeg ønsker deg også en god middagshvil!
Vakre tanker herfra

♥ ♥ ♥

Posted by Picasa

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så fint å se at pelargoniene spirer. Jeg tok opp over 20 stykker fra kjelleren i helga. Gleder meg til de spretter. God middagshvil. :)

Malys krok sa...

Så søt trøye du har strikket!
Flott å se de små spirene på blomsten din! Skal snart hente fram mine og, nå er det jo lange og lyse dager, så da hjelper det! Ha det godt! -Margit-

Lisbeth Bula sa...

Næmmen Kari, nå har jeg jammen vært en dårlig bloggvenn som har gått glipp av fire innlegg!! Du har hatt bursdag, unge dame!! GRATULERER SÅ HJERTELIG MYE MED FEM FEM!! Og så er du syk. Trøste, trøste!
Jeg får håp om vår når jeg ser skuddene på pellisen. Det varmet for i dag snør det!
Jeg får besøk fra nett-venn jeg ikke har møtt før i dag. det blir så gøy.
Ha en sågoddagdukan med vakre tanker!

Randi's Tanker sa...

Så koselig å høre at medisinen virker og du tenker vakre tanker igjen. Forresten, jeg synes i grunn du gir oss vakre tanker hele tiden jeg!

Heldig er den babyen som får disse 21 gram på kroppen.

Godt med små prosjekter inn i mellom.

Nå skal jeg ta middagshvilen du anbefaler :-)

Ha fortsatt en fin dag!

Besta sa...

Så deilig å se pelargoniene spire. Gleder meg til å se litt grønt på mine også.
klem fra marilyn

moa sa...

hei k@ri!

..jeg så ikke spørsmålet ditt før nå jeg!
..men, vesken har jeg kjøpt i en klesbutikk på Oslo City..
ja, sant den er fin :0)
ha en fortsatt fin dag -
moaklem