torsdag 17. februar 2011

Jeg går rosa i dag


Det er bare vår med duse farver på blomstene :-)
Jeg koser meg dagen derpå også, og jammen har det ikke blitt kake både på Lady og meg i dag. Merkelig....Jeg sliter med valget av pengene som fulgte buketten, for min blomsterhandler venter GG i butikken, og jeg har faktisk en ledig hylle i ett kjøkkenskap!!! Men så fristes jeg veldig av en Applesak også, og den har jeg kanskje enda mere bruk for.... Dersom pc'n min dukker opp snart da. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Men en ny rosa oppvaskfille er jo heller ikke å forakte :)
Og jeg har i tillegg en nybadet hund, og nå er badekaret tomt for sand også, så når brødene er ferdige skal vi legge oss nybadet i rent sengtøy! Det er lykke det.
Og dersom du har problemer med å sove i natt, så kan du sette deg i vinduskarmen og se på månen. I kveld er den bare 359tusen kilometer unna, så den er på sitt aller største. Dvs: Du har en mulighet til i år, og det er 19.mars. Da er den enda nærmere.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

F.D. sa...

Du må gjerne kjøpe min eplesak!!!!!!! :)

K@ri sa...

F.D: Og du sjekket linken på den eplesaken jeg la ut? Tror din eplesak har en mye høyere prisklasse også forresten, men jeg er unektelig veldig spent på om min pc dukker opp med funksjon igjen... Stiller meg noe tvilsom til det faktisk.
Har du oppgradert epleboksen din da, eller drømmes det bare om MacPro for tiden? Skjønner jo at den frister....
Klem fra Mamma*

Landlige Hjem sa...

Hei og takk for herlige ord hos meg, sånt blir man glad av må vite!!♥
Nyydelige bilder ,)) Våren må gjerne komme nå!
Ha en flott kveld og nyt helgen ,)
Klemmer
Anki