torsdag 20. januar 2011

Ikke fordi jeg trenger det....

Men det er noe med meg og de ovale fatene. Vi har liksom ett forhold vi, og jeg føler at jeg kommer til å være trofast i dette forholdet. Det hender at enkelte forlater meg, men det er slett ikke med vilje. Da skyldes det nok heller at hendene har løftet for mange av de, eller at hodet ikke har fortalt meg at de veier faktisk litt.
Dette fatet har jeg bare drømt om! Og jeg har drømt lenge, men jeg har også bestemt meg for at det ikke skulle inn i huset for enhver pris, og på det feltet har jeg faktisk vært prinsippfast - merkelig forresten, for jeg har stått med det i hendene flere ganger tidligere på andre bruktforretninger, men så har da denne fornuften - hvem nå enn det er, sagt at det betyr ikke alt her i livet å eie det fatet, og jeg har vært flink og latt det være igjen alene :)
Jeg vet ikke helt hvorfor det øverste ble med meg hjem, men noe retro kan det jo være kjekt å ha også, og det underste ropte jo på meg, så den saken var enkel.
Kanskje det ikke blir fullt så enkelt å få plass til de inni skapene sier du? Siden det allerede er så mange av de fra før av? Da er det noe du ikke har skjønt: Man kan aldri få for mange hvite ovale fat!
Og det har faktisk de som kjenner meg forstått, og det tror jeg de respekterer også, så kanskje vanker det noen på de også om og når behovet dukker opp ;)
Hva jeg betalte: Kroner 70 totalt! Og da fikk jeg en times tur med Lady med det samme. Hun er rett så fornøyd i den nye røde genseren sin forresten. Den passet perfekt, og nå har damen sokker og genser som står i stil, så det er bare å pøse på oss mere drittvær om det er hva vi fortjener.
Vi tar det med stil

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Kristoffa sa...

Jeg er helt enig med deg: det er noe spesielt med ovale fat!!! De oser av mildhet og charme.
Og selv om du hadde mange fra før er det da alltid moro med litt nytt :)

Randi's Tanker sa...

Ooops, nå kom jeg på noen runde fat som venter på ny eier! Gi beskjed om du fortsatt er interessert og gi et vink neste gang du besøker min kommune.

Godnatt!

katrine sa...

Så fine fat og koselig blogg.

Ønsker deg en riktig god helg :)