mandag 8. november 2010

Jeg deler gjerne med deg


Du som leser deler jeg selvfølgelig med.
Og du som følger skal også få din del.
En enda større del tilfaller deg som titter innom ofte.
Selvfølgelig skal du som kommenterer ha en ekstra stor del.
Så skal en stor del deles med venner.
Familie inkluderes også i utdelingen.Er det noen som er glemt da?
Da må jo de også få sin del.

Jeg har fått denne vakre planten selv, og vil du også nyte den live er No15 adressen.
Jeg takker :-)
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Malys krok sa...

Takk! Du deler ut og jeg tar mer enn gjerne imot! Vakker blomst! Jeg kjenner adressen og skal nok snart være her igjen, men ikke i kveld for nå er jeg trett, etter en lang dag med lefsebaking! Takk for hilsen!
God natt til deg! Og til Lady!
-Margit-

Lisbeth Bula sa...

En kommentar til det du nevnte i min blogg: Hvis du mener det siste sterkrosa sjalet mitt, tror jeg det var rundt 250- 260 masker, men jeg strikket med "tykt" kamgarn, dobbel tråd på pinne ...4 hvis jeg husker riktig( jeg er litt lite organisert med disse strikkeriene noen ganger.) Heklekanten improviserte jeg, men tror jeg skal kunne klare greit å skrive den opp. Gleder meg til å se sjalet ditt.Hva med å ta det på flere rundpinner for å se om du er fornøyd med str? Da får du mer inntrykk enn når det er sammensnurpet på èn..
Koselig med nettvenn som kommenterer i blogg sånn som du gjør:-)

Randi's Tanker sa...

Takk for at du deler. Vakker blomst og så nydelig pyntet. Ikke bare "klæsjet" ned i en potte. Koselig å få slike gaver. Sikkert vel fortjent!

Koselig at du stakk innom tidligere i kveld. Kan ikke si at jeg liker vinteren og er glad jeg snart kan få "rømme". Jobbing i fellesferien, betales med 15 feriedager i desember. Og det er om vinteren jeg trenger "varmeterapi". Gleder meg ja!

Nå er vi uten telefondekning i denne fjordarmen. Både mobil og fasttelefon er ute av drift. Kjenner at det snører seg litt i meg. Har hatt telefon i 60 år, så dette er uvant. Fikk vite det via Facebook. Fordel eller bakdel? Kansje det har vært like så greit å ikke vite at jeg var uten dekning!

Nå tar jeg kvelden og ønsker en god natt i No15. Om du ikke allerede har tatt kvelden da. Og så får du ha en fin dag i morgen!

K@ri sa...

Som i helt telefonløs, men pc virker? Det er da en smule merkelig, men jeg skjønner godt du velger senga når d er sånn. Jeg har forresten hatt en trivelig tur til kommunen din i dag sammen m ei venninne.
Nattaklem og vakre tanker herfra: K@ri*

Ruths datter sa...

Heisann. Takk for det. Koselig med så flott blomst da.Plutselig fikk vi vinter her i Bergen. Litt tidlig synes jeg.
Klem

Besta sa...

Takk for at du deler, det var en nydelig blomst. Jeg pleier alltid å ha 2 -3 av de selv men jeg måtte kaste de her om dagen...så nå er det tomt.
Ha en fin uke.

klem fra marilyn

Fru Fjeldhammer sa...

Så koslig kommentar du la igjen hos meg. Det stemmer at det er n bichon frise.. den er 9 uker gammel.. hjelpes, det blir som å få et barn på nytt. Vi gleder oss.. Takker for tipse!

klem