onsdag 8. september 2010

Mens jeg venter

Mens knekkebrødene står til tørk i ovnen, så har jeg grepet fatt i syskrinet.
Uff, der er det rotet bestandig og slett ikke ferdig til blogging....Og mens jeg har ryddet der, så sniker tanken seg inn om ei natt på kjøkkenloftet i Mulighetenes Rike snart. Nå er sengene og nattbord malt. Det var litt av en jobb, for det var mye maling som måtte fjernes på fot- og hodeendene, men nå er det i alle fall gjort. Sengesidene er nye, for de ble for korte for Bestevennen. Åhhh, som jeg gleder meg til å flytte inn.
Ett garderobeskap og en toalettkommode skal også få maling, men det er vel ett overkommelig prosjekt for helga....Og siden kroppen helt klart ikke vil til fjells i dag, så får jeg angripe det som må gjøres i No15 først som sist. De ligger en vakker gruppe med grønnsaker på kjøkkenbenken. De venter på at jeg skal rense og dele de. Det står pølselapskaus på menyen i dag, og det MÅ jeg bare ha med alt hva som finnes av grønnsaker på denne årstiden.Og siden syskrinet nå er ryddet, så kan jeg i alle fall ha god samvittighet for det!
Ei stund i det minste.....

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Kari , ja du rekker mye før klokken er ni. Før jeg et på bena har du tilogmed rydda i syskrinet . Jeg har et veldig rotete syskrin om ryddelysten blir stor og du ikke har noe å finne på er det bare å komme.
Det ser så luftig og lyst ut ,deres nye soverom i mulighetens rike. Venter bare på senga og nattbordene og dere to .
Natta fra en venninde på Åk

Elin sa...

Artig og se at det er flere som tar vare på håndarbeidsprodukt fra barndommen.....en slik prøvelapp som du har i syskrinet ditt, har jeg også liggende. Det er strikkede lommer inni.
Hilsen Elin