lørdag 3. juli 2010

Mamma! Har du sluttet å blogge?

Okei... Jeg kjøper den. Men det går litt over stokk og stein for tiden, så det blir så som så med bloggingen dessverre. Ikke har jeg hatt tid til å titte innom hos dere andre heller, så jeg forventer at jeg har godt lesestoff til gode, og det finnes helt klart verre skjebner enn det.

Jeg blogger 2 av mine 3 duftgeranier i dag, og det er det virkelig en tanke bak.
Jeg har stått hele dagen i malingslukt, ja-selvfølgelig oljemaling, og jeg tror ikke jeg vet om noe mer nerverende enn det, men uansett så må det gjøres. 3.strøket på en av veggene i kjøkkenet i Mulighetenes Rike er ett faktum, og jeg er nokså sikker på at rørleggeren dukker opp på mandag. Badet er ferdig bortsett fra å male taklister og dørkarmen, så jeg regner med at det blir mulig å bruke dusjen til helga :-) Det lyder magisk i mine ører, og jeg er så optimistisk at jeg tror at kjøkkenbenken kan hentes på verkstedet til helga også, så på fredag vil det nok suse i rørene igjen. Ikke ett sekund for tidlig spør du meg, for nå er det nok. Det er ikke mye bruk for et småbruk når vannet kun er tilgjengelig i en hageslange i ett vaskekar i kjelleren og doen står midt på golvet (!) i kjelleren(ja, den er tilkoblet vann og avløp). Det er alltids mulig å innrette seg uten våre fasiliteter, men da må man finne frem både vaskefat og vannkanner igjen, og det har jeg faktisk ikke tenkt å gjøre, så vi kaller denne perioden for byggeperiode og sier at huset er stengt for beboere inntil videre. Jeg vil ha det meste på plass før jeg kan feriere der, og da må vi finne oss i sånne økter som vi har hatt den siste uken. Bestevennen har fått opp kroppstemperaturen med plentraktor, gressklipper og kantklipper, og jeg har i alle fall brukt flere liter malingsprodukter-grunning av 2 slag og maling med oljebase i glansgrad 40 til vegger og 80 til listverk, og enda er det milevis som skal males...


Men det blir ikke i kveld :-)
Nå er vinen (den australske selvfølgelig) iskald, og rekene er mange.
Selskapet upåklagelig som alltid, og jammen syns jeg vi fortjener det også!
Over bordet skal vi lufte planene for sommerferien, og siden sydenturen er i boks etter 0 sekunders betenkningstid ( takk igjen Favorittdattera og Svigermors Drøm for at dere vil feriere sammen med oss enda en gang), og så må jeg vel bare regne med at jeg får orden på passet til Lady også... Av en eller annen grunn har hun en id i passet og en annen i identitetspapirene, og det er det sikkert greiest å finne ut av før vi står på en grenseovergang. Jeg lurer på hvilket nummer som kommer frem når hun blir chippet til uka. Men først: Kvelden. Til uka: Sommergjester! Deretter: Fjellfestival! Så: Australiabesøk! Innimellom: Mulighetenes Rike. Og vi pakker bobilen for ferie ganske kort tid etter at sommergjestene har reist. Men de skal vi jo reise sammen med ganske så snart igjen... Nei, er det rart jeg er litt forvirret og ikke har tid til å blogge? Puh - - - Nå skal jeg jammen puste ut litt til neste fotballkamp. Har jeg glemt den sier du? Ja, men jeg tror jeg skal rekke det likevel. I fall ikke så har vi tv på kjøkkenet, og det er sikkert rett så koselig å pille reker og se fotball samtidig :-)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Besta sa...

Ikke rart du ikke har tid til blogging:) Skal si du har vært flink og skjønner godt at du vil ha vann...
Reker høres deilig ut, her gikk det i hamburger og pølser i kveld, ble stapp mett av det også:)
Klem fra marilyn

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ sa...

Hei :))

ÅÅååå namis reker er jo såååå godt!! Fikk jeg jammen lyst på!!

Ha en fin fin sommer :))

Klem :))

Randi's Tanker sa...

Planene for sommeren er i boks forstår jeg. Høres variert ut!

Kos deg med reker og en hvit fra Australia. Nyt sommerkvelden!!!

Klem

Kristin sa...

....Krev honning...!
Hva er det du renner rundt "og laver", der oppe over stokk og sten??
Regner det fortsatt, eller er det maler-skade, du er ved å pådra deg??
Nå - det er nu egentlig bare et litt hint om at "os" derute savner deg!!
Knus fra sommer-københavn, Kristin