onsdag 30. juni 2010

Prøvekjøring

Det testes det som testes skal i No15 i dag, nemlig bagasjerommet på bilen og det nye tilskuddet til kaffebeholding.

Lempet ut av bagasjerommet ser det sånn ut, og dette er en last som tidligere ville ha flakset rundt på turen hjem, men endelig ser det ut som noen kvinner har fått ord med i laget for å utforme bagasjerommet, og det er lastestropper og lastenett og skillevegger og kroker over en lav sko!!!
Til og med en ekstra lommelykt hendig plassert i bagasjerommet som du napper ut om den noen gang trengs. Yes!

Og som du ser: Alt stod på plass da jeg åpnet døra etter å ha kjørt inn i garasjen!
Til og med planten som jeg hadde tatt en ekstra pose på for å unngå evt. jordsøl om ikke reklamen innfridde. Helt unødvendig. Og jeg syns det er godt å bringe hjem varer etter handleturen uten de evindelige plastposene. Man trenger da vel ikke å sette ett malingsspann i en plastpose?

Vel hjemme var det kun en ting jeg trengte, og den første kaffekoppen ble inntatt stående ved kjøkkenbenken :-) Om det er den nye favoritten, se det vet jeg ikke enda, for pappesken på det øverste bildet inneholder de herligste kombinasjoner, så jeg fortsetter like gjerne kveldens testrunde!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Ryddig bagasjerom! Når jeg skiftet bil nå i april, laget jeg selv en innredning i bagasjerommet. En litt stor plastkurv ble festet til ene siden med lastestroppe og nå setter jeg varen i den kurven. Det er i alle fall plass til 3 velfylte handleposer.

Nespresso drakk jeg mye av i ferien. Hjemme drikker jeg nesten ikke kaffe. Må ha selskap til kaffekoppen! Min venninne i Soller har en slik maskin. Husker ikke hvilke sorter kaffe hun hadde, men deilig var i alle fall alt hun serverte. Der blir forresten ny forsyning levert på døren!

Ha fortsatt en fin kveld.

lisbethbula sa...

Wow. Jeg har mange områder jeg ikke er så nøye på, men alle vare-poser MÅ stå og være pakket logisk, så nå glodde jeg til øyet ble stort og vått!

Anonym sa...

vakre tanker, handler det om kaffedrikking, baking , husarbeid, bestevennen , og snikksnankk om egentlig ingenting? det ma vare kjedelig a leve slik at man stort sett bare er opptatt av kaloririk mat , og hele mye av verden sulter. Har man omtanke for andre, bryr man seg om andre, gleder man seg over barn og barnebarn, eller er det bare utenpa?? Man kan si mye om mangt, men nar det blir sa intetsigende som "Kari" skriver, sa blir man nesten flau pa hennes vegne.
Kanskje det er lurt a tenke annerledes , vare arlig og bry seg med hjertet??
Og ikke ta fra andre noe som er kjart?

K@ri sa...

Anonym:
Jeg skjønner at du finner meget å ergre deg over hos meg, og jeg lar meg faktisk forundre over at du i det hele tatt titter innom? DET er du i alle fall ikke nødt til! Siden du tar deg bryet med å kommentere, så hadde det kanskje vært mer renhårig om du også skrev under med navnet ditt også? Men for all del: Av deg venter jeg det nesten ikke!
Det føles bare noe ekkelt da jeg er nokså sikker på hvem du er.....
Og for ettertiden: Jeg deler ikke mine vakre tanker meg deg! Jeg deler faktisk intet med deg.
K@ri