mandag 8. mars 2010

Mandag og vårdag

Det tiner ute :)
Og det går helt klart mot vår!

Jeg ønsker dere alle en fin mandag, og jeg koser meg med at dagslyset har begynt å stå opp sammen med meg igjen. Det var på tide!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anne sa...

Det tinar, ja, og det er flott, men hos oss lek det smeltevatn inn viduskarmane:(
Håpar det blir tørt og fint ute snart!
Ha ei herleg veke og ein flott kvinnedag!
Klem Anne:)

Malys krok sa...

Her har vi oversvømmelse. Kommer ikke ut av garasjen. Så fin fruktskål du har! Likeså må jeg beundre den fine gamle symaskinen din. SÅ FLOTT!!
Ser og at Ladyen måtte klippes veldig mye - nei det er ikke helt enkelt å holde denne pelsen flokefri. Jeg gjorde mange erfaringer i så måte med vår første Bichon Frisè, hadde mange timer med børsting. Da vi fikk Emma bestemte jeg meg for at slik skulle det ikke bli igjen. Derfor greide jeg henne med en grov kam, og en fin, greide helt inntil skinnet. Hver dag! Og annenhver. Veldig påpasselig den tiden valpepelsen skulle bort. Enda greier jeg, som regel like ofte. Hvis du får det til nå, så slipper du denne "kuren" en gang til. Sier ikke dette for å belære eller hovere, bare for å hjelpe. Det står i bøker, om denne rasen, at det er mye pelsstell. Håper du ikke tar det ille opp at jeg sier dette. Vil bare at du, og LADY, skal få det litt lettere. Ha det godt.
Hilsen Margit.

Lisbeth Bula sa...

Jeg har fått tak i en liknende bolle på loppemarked. De er så fine. Og for meg er det minner om farmor.
Takk for kommentar i bloggen min. Og jeg er knall imponert over det du har klart i løpet av de siste månedene. Jeg hadde trengt å gjøre det samme!!!