søndag 18. oktober 2009

Søndag :o)

Bare ordet er magisk.
Det skulle egentlig vært et par til i uka, men det er i alle fall herlig med en finværssøndag.
Det er en stund siden sist, og vi har nytt den så det holder.
En lang tur i skogen etter en sen frokost med kaffe før og etter.
Alle 3 var enige om at det var en fin tur!
Før turen fikk jeg gjort ferdig vesten min, og jeg syns den ble som ventet. Jeg tillot meg en annen avslutning enn hva mønsteret sa, og jeg tror det passet meg bedre, men ellers har jeg vært tro mot mønsteret fra ende til annen. Har du restegarn så er det bare å sette i gang. Det er fort gjort, og her er det lov å fråtse i farger. Jeg har brukt lammeull, og jeg har strikket størrelse M/L, så jeg vil si den holder hva mønsteret lover.
Mønsteret finner du hos Anne. Jeg hadde problemer med å kjøpe det, men det fikset Favorittdattera. Takk, snille du. Jeg ser at det er flere som har hatt problemer med det, men den kreative designeren har sagt at man kan også kjøpe mønsteret med å sende henne en mail, så det er ingen grunn til å la være og titte i restekurven i kveld.
Årets lam er prøvesmakt og godtkjent med stjerne! Det var vanvittig godt, og vi nyter kvelden med resten av rødvinen og god varme i ovnen. Nå er terrassen ryddet for vinteren, og vi har fått vinterveden like utenfor stuedøra. Det passer meg veldig godt, for jeg er ganske så god på vedfyring :o)
Det er 7 og en halv måned siden vi flyttet ut på terrassen, og er vi heldige så er det jammen ikke så mange månedene til vi er på plass igjen. Nå skal vi nyte stuevarmen en stund fremover, og ikke trenger vi å vanne planter i hagen eller på terrassen. Plenen vokser sikkert ikke for mye med det første heller. Dette blir bra :o) Det eneste skåret i gleden er at jeg ikke skjonner hvordan jeg skal få klippet klørne på Ladyen i No 15..... Og panneluggen ligner en punkers allerede, så fortsetter hun sånn må jeg nok ha faghjelp på det området......
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott vesten din var! Nydelige fargerkombinasjoner.

Ja, det kan være lurt å få en "proff" til å ta de første klippene på Lady, da ser du mer hvordan fasongen skal være. :) Det har vi gjort her.

Anne sa...

Hvor er den blevet fin din vest!
Det er rigtigt sjovt at se den dukke op rundt omkring på bloggene nu, og så endda også i det store udland :-)

http://bloggsberg.evanette.com sa...

Å, så stilig vesten ble - jeg har selv en på pinnene nå. :-)

Elin sa...

Den vesten så jammen go ut...og så fine farger.
Kloklippen ja....hemmm, er et kapittel for seg her i huset også. Frøkna vår er særdeles pysen på det området. Jeg har masert poter og klippet fystikker til den store gullmedalje, uten at det har hjulpet det spøtt !
Sist måtte jeg bare gå ut da dyrlegen tok henne med makt. Men det var tidlig i sommer, nå er det snart på tide igjen....uff !!

Kost oss i finværet vi òg. Klem

Randi's Tanker sa...

Vesten ble rett så fin den! Lammeull, deilig og varmt, for årstiden vi nå går i møte. Vi har hatt noen deilig dager her nå og jeg hører at værmeldingen sier godt vær denne uken også. JIPPI.

God uke til deg!

Anne sa...

Så fin vest! Nydelege fargar:)
Lukke til med klipp av skjønningen din!
Klem Anne:)

Malys krok sa...

Hei! Skulle gjerne hjulpet deg med klippen, men er nok for langt unna!:) Oppdretter for Emma klippet henne gratis flere ganger, men nå gjør jeg det selv. Kloklippen går greit , med negleklipper mens Emma var lita, og nå men klotang. da var det verre første gang ørene skulle nappes, en måtte "krampholde" og en nappe, men også det går greit nå. Du spurte en gang om dette med rødt/ brunt under øynene. Til det må jeg si at vi har vært heldige både med Emma og henne vi hadde før. Da Emma var valp hadde hun litt rennende øyne og vi fikk det rådet at vi skulle vaske med kamillete. Det hjalp! Tuva har en allergi og har dette problemet mer eller mindre. Da hjelper det ikke å vaske. Maja måtte, et par ganger, få antibiotika for det, og ble bra. Oj. dette ble mye hundeprat! Til slutt må jeg si at vesten du har strikket ble veldig fin. Ha det så bra! Hilsen Margit.