mandag 26. oktober 2009

Høsttur på stranden :o)

Jeg tror det var temmelig kaldt, for hun kom raskt på land igjen, og jeg er ikke sikker på om hun var fornærmet for at jeg hadde glemt å si fra om at det var kaldt, eller om hun var flau for at hun var så dum at hun forsøkte, men det var et nokså forurettet uttrykk hun sendte meg etterpå..... Vi reddet situasjonen med en kjempeflott fotballkamp, og den vant hun helt suverent, så hun kom fort i varmen igjen, og begge hadde en kjekk tur tross alt :o) Nå ligger hun ved ovnen og ser rett så tilfreds ut, så kjenner jeg henne rett er det slett ikke sikkert at hun husker at vannet er vått neste gang vi går på stranden heller......


Som en magisk avslutning på turen ble det selvfølgelig en kaffekopp i dag også, og for at vi begge skulle være tilfredse, - så ble det en pepperkake til hver av oss! Yes! Det er hva jeg liker akkurat nå: Kaffe og pepperkaker og fyr i ovnen. Gå du hen og prøv det samme etter en tur i frisk luft. Kvalitetstid :o)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Malys krok sa...

OJ! Tok hun seg et bad den lille Lady! Så søt og artig hun er! Ja det er deilig å ha en slik liten venn i huset. -Hilsen Margit-

Elin sa...

Skal se du har fått deg en liten badenymfe du òg. Daisy elsker å bade og kaster seg uti selv om det er kuldegrader og midtvinters.
Nå i helgen har vi kurset henne i lydighet, så kanskje vi kan sette en stopper for disse badeøktene når det er for kaldt...(redd for blærebet.)

Så fine bilder du har tatt av Lady, spesielt dette med høstbladet !
Nå må dere ta dere en tur snart, både to og firbeinte har lyst å hilse på henne.
Klem fra oss

oline's skattekammer sa...

Wow, hvor du produserer innlegg, og kjempekoselig er de å lese, alle som en, men spesiellt koselige de med vesle Lady'en da!! Hun ser bare så god ut!! Sukk! Ha en fin mandagskveld, pepperkakesesongen ble innledet her i går, og det smakte!