onsdag 7. oktober 2009

Dagen for gjærdeiger

og regnvær!Det er da ikke måte på heller?
Det regner ikke, men det bøtter ned....
Jeg håper det ikke er syndefloden?Men jeg har en gjærdeig til på gang, så jeg får holde meg innendørs noen timer til.
Sjefen for søt gjærbakst (alias Favorittdattera) kommer hjem til helga,
og da er det greit å være forberedt :o)
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Besta sa...

Du har kanskje fått været vi hadde i går.. heldigvis bedre i dag. Sola skinner litt inn i mellom også.
Koselig med besøk :))
Klem fra Marilyn

Malys krok sa...

Heisan! Fikk nettopp en sms fra min datter,Hulda, i Husfruas memoarer. Der sa hun at jeg burde se på bloggen din, for du hadde nettopp kjøpt en bichon frise. Nå har jeg vært rundt og sett på lille Lady, en skjønn liten frøken!
Vi har selv lille Emma, og vet du, hun er født 07.07.07. Så de to har bursdag på samme dag. Artig! Vi hadde Maja før, også nun denne rasen. Hun ble 14 1/2 år. Var en trist dag da vi mistet henne , men så fikk vi Emma bare ni dager etterpå og det hjalp veldig på savnet. Så også annet fint på bloggen din, likte meg her så jeg vil gjerne legge deg til bloggglista mi. Her må jeg jo komme igjen og følge Lady!! Ha en fin dag, både to og firbente. Hilse fra Margit i Nord-Norge.

lise sa...

Gjærbakst ja, jeg tror kanskje jeg skal følge ditt eksempel. Hjemmebakt brød er det beste - og med høstferie går det ikke an å skylde på tidsnød heller. Ja, og ikke på at vi må være ute hele dagen, for her i Bergen har vi like vått som dere.

Randi's Tanker sa...

Værvarslinga melder SOL i morgen! Håper det slår til, for nå er det nok nedbør. Er lei av innevær. Som du vet er jeg "allergisk" mot regn og surt vær ;-)

Prøvde meg en liten tur bak rattet i går, men det straffet seg. Best å være forsiktig. Får heller satse på kollektivt noen dager til.

Ha en fin dag videre med forberedelser til besøk.

Anne sa...

Brøda såg kjempegode ut! Du er flink:)
I dag har det hagla i Bergen...
Ha ein flott kveld!

Hulda sa...

Så godt det så ut med ferske brød på kjøkkenbenken! Jeg måtte inn og se hos deg igjen, vet du. Måtte også tipse mamma om bloggen din. :)

simmas hus sa...

Kjekt med gjærbakst ! Har fått bakt en del jeg også i det siste ! Horn, rundtsykker og vaniljeboller.