søndag 30. august 2009

Ikke like enkelt å tenke vakre tanker hver dag.....


Men jeg vil ha for at jeg forsøker!
Denne vakre epleblomst-geraniumen tror jeg snart skal inn på kjøkkenet for å holde meg med selskap der.Og neste gang det skal skiftes vinduer i min umiddelbare nærhet, så tror jeg dette blir løsningen.
De ser i alle fall rimelig vedlikeholdsfrie ut.
Jeg grunnet lister og utforinger på kjøkkenloftet i Mulighetenes Rike i går, og i dag har jeg malt døra til terrassen med karmer og gardinbrett i No 15!
Nei, jeg syns ikke det er kjekt, men det må gjøres. Sånn er det med den saken!
Malingsarbeidet er gjort med høyre hånd, for den venstre en langtidssykemeldt :o(
Det går ganske greit å bruke pensel i høyre hånd, men rullen er forbeholdt den venstre, så jeg er ikke helt fornøyd med resultatet.
Men jeg er ikke fornøyd med skulderen heller, så det passer sikkert bra.
Noe strikking blir det i alle fall ikke med det første, men jeg skal gi heklenåla en mulighet senere i dag. Det kan hende det funker....Mens jeg ønsker meg vedlikeholdsfrie lister og karmer, så tror jeg nok Bestevennen hadde ønsket bistand av denne i går....
Vi pleier være ganske så dyktige på å trekke opp tømmer med firhjulssykkelen i fellesskap, men i går hadde ikke den dagen sin heller. Det er vel bare hva som er rimelig når den ikke blir brukt så ofte, men det passet ikke helt i hans planer, så den som BAR opp alt med bare hendene var han.... Jeg sier ikke mer! Det er nok tryggest sånn.Resten av dagen blir definitivt hjemmedag. Terrassedøra må stå åpen så lenge som mulig, og da må jeg også være her.
2 ganger allerede har skjora stått inne på stuegolvet for å se om noen har tenkt å mate spurvene snart, og den noen det er vel meg det da....
Og jeg vet i alle fall en som er klar for servering på fuglebrettet.
Hun skjønner nok ikke hvorfor jeg prioriterte oljemaling før foring, men nå er det like før at hun i det minste blir fornøyd ;-)

4 kommentarer:

Datt sa...

Huffda, en langtidssykmeldt hånd hørtes kjipt ut, jeg føler med deg!! Bra du har en igjen da :)

Ingeborg sa...

Det har kommet en ny og dyktig turnusfysioterapeut til kommunen nå. Hvis du vil kan jeg sette deg i forbindelse med henne ;) Uff... Kjipt med vonde skuldre! Håper det går seg til!

Jeg syns forresten dere er flinke til å få ting gjort både her og både der! Så var nå det sagt :)

Elin sa...

Hei Kari !
Og takk for at vi fikk hefte dere litt i arbeidet i helga.
Nydelig gjærbakst og kokkaffe tryllet du fram på null komma niks som ble inntatt i nydelig solskinn på trammen. Ble nok det eneste solgløttet denne helga...resten har jo vært sørgelig grå.
Håper skulderen bedrer seg raskt..er ikke noe særlig å bli plaget med slikt ...dette har jeg nemlig litt erfaring med.

God klem fra oss to og ikke minst en liten firbeint(som falt fullstendig for deg!)

Ingeborg sa...

Selvlysende!?! (U)kult... Av og til må det kirurgi til, sånn er det bare. Ikke artig så klart, men alternativet er trolig mindre artig! Men husk at god opptrening postoperativt kan være avgjørende for det endelige resultatet! Setter deg gjerne i forbindelse med dyktige folk, for det fortjener du nemlig :)

Har forresten kamera på mobilen, men bildene blir ikke såpass at de er noe å blogge... Håper som sagt at mine velvillige kolleger vil dele med meg etterhvert!

Ha en fin dag, Kari!
Klem