onsdag 26. august 2009

Det regner.....

Men det er faktisk helt ok. Jeg har mye som skulle ha vært gjort innendørs, og jeg har mye jeg har lyst til å begynne med som ikke er væravhengig, så jeg fiker noen innedager nå. Dessuten er det bare å kle på seg om man ønsker være ute innimellom.
Det eneste som er vanskelig sånne dager, ja, det er vel å tørke klær ute....
Skjønt jeg har snorer under tak også, så det lar seg gjøre om jeg ikke vil henge tøyet i tørkekjelleren da.
Bare velstand, med andre ord :o)Men så til poenget:
Det er i alle fall ikke meg forundt å ha en så vakker tørkeplass som den jeg så i går. Det må være lystbetont å henge opp klær der......
Snorene er festet mellom de avsagde trærne dere kan se i bakkant av bildet, og bildet i seg selv sier nok ikke så mye som selve tørkeplassen, men jeg måtte ha med treet til venstre i bildet for å fortelle hele historien. Det treet er over 15 meter høyt, og de to andre var minst like store da lynet slo de ned for 5 eller 6 år siden. I tillegg til å knekke trærne til pinneved laget det en dyp grøft i bakken fra tørkeplassen og inn til huset. Jorden sprutet over alt, og taket var dekket av jord etter herjingene. Men det stoppet heldigvis ved husveggen!

Nå skal jeg i vaskekjelleren og sette på ei vaskemaskin, og jeg tror det tar noen dager før den historien slipper meg.....
Det er vanvittige krefter som slippes ved lynnedslag, og jeg kommer nok til å bli minnet på de store trærne som ble til pinneved neste gang det lyner.
Pass deg for lynet du også dersom det dukker opp i nærheten av deg!
Og ha en fin dag enten du skal nyte den utendørs eller inne som meg :o)
Dersom du lurer på hva som er nederst i høyre hjørnet, så er det altså den planten jeg fikk avlegger av!

Ingen kommentarer: