fredag 10. juli 2009

Når det regner på presten....


så drypper det som bekjent på klokkeren også :o)
Og det har jeg ikke tenkt å klage på.
Den vakre bålgrillen har en god venn laget til Bestevennen min i fødselsdagspresang!
Tenk å være så dyktig....
Og så heldige vi er som får kose oss meg den :o)
Jeg var hjemme alene kvelden etter fødselsdagen, og jeg storkoste meg med bål på terrassen.
Nesten like herlig som bål i fjæra, slett ikke så langt å gå, og utrolig stemningsskapende.Dessuten ser det ut som om det er kommet en ny kvinne inn i no 15, og jeg tar gladelig opp konkurransen med henne!
Lilla bukse har jeg også, så det skal gå rett så greit :DEn virkelig flott gave fra gode venner et stykke opp i dalen. Jeg syns hun tar seg godt ut på den hvite veggen i trappegangen, og det var ikke med sorg at jeg tok ned Weidemann-rya som hang der.
Alt til sin tid er det noe som heter. Jeg syns den var vakker da den kom opp på veggen, men pr nu er det helt ok at den ikke henger der.
Kunstneren heter Killi forresten, og maleriet fenger meg både med motiv og farger. Et spennende fargevalg som passer godt i no 15.


Flasker og penger samt gavekort på opplevelser og turer egner seg dårlig som bloggmotiv, og det samme kan vi vel si om det som kan spises, men jeg kommer helt sikkert tilbake til opplevelsene og turene etterhvert, og jeg lover dere at dere skal slippe å være til stede når flaskene skal tømmes og maten skal spises.Angående den lilla buksen jeg skrev om lengre oppe på siden: Den er i ferd med å en avlegger.
Den ligner nesten skremmende mye på den på maleriet, og det er en veldig god modell for meg,
så nå er mønsteret tegnet av, og jeg har klippet kopien. Denne gangen i hvitt.
Det er hva jeg trenger akkurat nå.

Jeg hadde kommet meg på sykkelen for å ta en kjapp handletur for en tid tilbake, men det begynte å styrtregne, så jeg tenkte at bilen nok var det beste alternativet. Men det er ikke særlig praktisk å gå fra bilen med lysene på og la den stå sånn et par dager. Vi har bilen stående i låst garasje, og det hender nøklene står i tenningen. Da piper den ikke om vi går fra den med lysene på heller dessverre. Det er jo ikke ofte at vi bruker hovedlys på denne årstiden, men jeg kjørte 4 tunneller hver vei tur/retur flyplassen, og da må jo lysene på.
Nå er hele handlerunden utsatt pga av regn, men det går helt greit for min del, og kanskje får jeg tid til å sy litt også i dag da.
Det er lov i dag så lenge sola ikke skinner.

11 kommentarer:

F.D. sa...

Heia. Tar du vare på ei avis til oss, eller?
Og rettskriving... :) Klem..

Kari sa...

Den avisa skal jeg ta vare på.
Og jeg håper jeg fikk fikset på rettskrivingen før du så hva jeg hadde gjort. Jeg sovnet nemlig mens jeg holdt på med innlegget, og jeg var ikke klar over at jeg hadde publisert det da jeg våknet....
Uff, for en mor du har :o)
Stor klem til deg *

Min stil sa...

Hei hei. Fint bilde. Og det så jo utrolig koselig ut å sitte foran det bålet.
:) Susanne

Datt sa...

Det var et Nydelig maleri! Det finnes virkelig mennesker i denne verden som har talent, det er godt å vite :)

F.D. sa...

Kikk en gang til, du! :)
Her hever deig til grove rundstykker.. allerede abstinenser etter mors hjemmebakst..

Ingeborg sa...

Eg har vore på handel i alpebyen ved fjorden i dag :) Kjøpte nydeleg sirup på Bondens Marked, og gler meg til å servere! Kjem du? ;)

Kari sa...

F.D: Jeg har gitt opp! Får avvikle hele bloggen og heller kjøpe hund. Jeg finner det ikke, og om du ikke gjør noe med det, så bryr jeg meg ikke.
Ingeborg: Er det sirup til å ha på is f ex? Den er i så fall vanvittig god. Har prøvd både den med blåbær og bringebær, men jeg tror jeg skal styre kaloriinntaket til ca 1.august, så jeg vil heller ha det til gode :o)

Kari sa...

F.D: Og at du har lyst på mors hjemmebakst fortsatt, se det setter jeg pris på :D
Klem fra Mamma*

Ingeborg sa...

Kari: Er det der å slenge med leppa?? Nå nei, det skal meir til for å knekke meg ;) Ærleg talt syns eg det er artig med slike reaksjonar. Då blir eg ekstra stolt ;) Sirupen var til å ha på is og dessertar ja. Kjøpte ein med bjørnebær og ein med krydder. Og ein te som heiter KjæresTe, hehe. Gler meg til å ta i bruk!

Og forresten så ser eg ingen rettskrivingsfeil eg heller, så då kan det umuleg vere særleg farleg ;) Keep up the blog!

Renate sa...

Hei Kari!
For en flott blogg du har! Anniken tipset meg:) Hvordan står det til i nr 15? Savner nr 17 jeg... Må kjøre forbi hver eneste gang jeg er hjemme.. Rart å ikke kan gå inn der lengre.

Håper alt står bra til med dere!!

Mange klemmer fra Renate:)

Balke gård sa...

Så flotte gaver!! Og det bålfatet da...Sukk... Så ut som du hadde det inne:-) Klem, Marianne