lørdag 17. januar 2009

Jeg tenker!

Men Bestevennen sørger for vedforsyningen for fremtiden i Mulighetenes Rike, og http://www.tupperware.no/ sin Ultra Pluss sørger for at hjortekjøttet som befant seg i fryseren for en time siden, skal forvandles til en velsmakende middag,- så gjør herr Penicillin sine herjinger i magen min, for at kroppen forøvrig skal bli frisk igjen!

Og da er det at jeg får så alt for god tid til å tenke..... Etter at kjøkkenet fikk et hardt angrep med hvit maling i november, så har jeg nesten roet reka, men det er bare nesten..... Det er det skapet da..... Vi har utnyttet plassen med å lage et skap inn i veggen. Det tar ingen golvplass, og det fungerer utmerket. Men jeg lurer på om det vil bli enda bedre om jeg også maler det inni? Eller kanskje tapet er tingen?

Det skal jeg bruke dagene fremover til å tenke på. Det blir i alle fall ikke gjort noe de første dagene, og jeg blir kvalm bare jeg tenker på lukten av oljemaling igjen, men jeg tror det er forandringer på gang.... Og når jeg først har begynt å tenke tanken, ja,da er det nesten det samme som at jeg har begynt.

Men først er det helg. Og jeg håper den blir god for dere alle. Jeg skal finne frem strikketøyet. Det er Selbu-votter på gang ;-)

1 kommentar:

Ingeborg W sa...

Jeg tror det hadde blitt flott med en fin tapet. Men hva vet vel jeg... :) I kveld får jeg middagsgjester, og har hjortesteik på menyen! Det har jeg aldri laga før, så det blir spennende.

God helg!