søndag 22. mai 2011

Vil du være med en tur oppover dalen?

Det er ikke så ofte jeg blogger den veien, så i dag syns jeg det passer.
Det er frodig så det holder.
Ja, det er nesten så er griper etter allergimedisinen bare man ser på bildet :-)

Her har tåka lagt ett lokk på Trollveggen, og skal du noen sinne komme hit som turist, så håper jeg virkelig at du får se veggen til topps.  Det er ett fantastisk syn, men for oss som drar forbi rett så ofte, så er det nok dette synet vi ser mest....  Tåka som kommer rullende nedover fjellsiden. 
Enda finnes en og annen perle av gamle bygninger, og selv om de ligger nokså nært veien, er de rett så vakre.  Det har bodd folk her i generasjoner, og det håper jeg at det kommer til å gjøre i mange år fremover også.
Til slutt en som vi møter ofte når vi nærmer 650 meter over havet.
Det er i alle fall ikke hans feil at det ligger tomme flasker grøftekanten.
Tenke seg til å utdanne seg som marinbiolog, for så å flytte til fjell og leve av å samle flasker.
Ja, jammen er Vår Herres Blomsterhage mangfoldig ;-)

4 kommentarer:

Lisbeth Bula sa...

Fantastisk natur har sannelig du omkring deg også! Det med tåka blir som hos oss med Gaustatoppen. Ofte tåke, men fantastisk i klarvær.

En rosa fugl sa...

Takk for turen:) Fine bilder, hadde vært noe å gått den turen selv. Morsom mann det der. Tenk å leve av å samle flasker. Jeg mener, det er mange som samler flasker og panter de og har det som en sær hobby men som en jobb resten av livet? Han har jo utdanning som du skriver. Naturen blir i hvertfall ren for flasker om ikke annet.
Ha en flott uke! :)

Ingeborg sa...

Takk for turen, Kari :) Og takk for koseleg kommentar! Eg kallar den lille for ein han, fordi det er ein han ;) Han skal få sjå meg, og ikkje minst skal eg få sjå han, om ikkje veldig lenge faktisk! 6. juli er terminen. Eg skal jobbe fram til pinse. Og tru meg; eg kosar meg! :)

Malys krok sa...

Så vakkert det er det er du ferdes!
Nydelig bygning!
den mannen må være litt av en original! Takk for hilsen!
-Margit-