søndag 1. mai 2011

Det går i hvitt ;-)

Ja, sånn er det vel med det meste i blogglandia,
men der er altså ikke Bestevennen enig.
Uff og isj og æsj var hans kommentar etter å ha blitt pålagt noen sekunder med Vakre Hjem...
Jeg kan ikke annet enn le, men jeg tror fortsatt vi har litt forskjellig smak, og han er ikke enkel å forandre den mannen min, men nå skal det vel sies at jeg gjør vel stort sett som jeg vil med farver likevel, men jeg kommer nok ikke så langt at jeg noensinne kan male golvene hvite om jeg syns det er aldri så vakkert.  Det syns Bestevennen er stygt, og da er det slutt på den diskusjonen!

Hvite blomster derimot synes han ikke lengre er stygt, men tilvenningen har gått over tid.  Han syns rødt og gult er flotte farver på det feltet, men nå tror jeg han har gitt opp den kampen.  Det har nemlig ikke jeg, og selv om jeg godt kan blande både lys rosa og lilla med det hvite og grønne, så finnes det i alle fall ikke noe vakrere enn hvitt.
Den unge Lady har inntatt senga med nyvaskede bein, og jeg tror det er det nærmeste jeg kommer en hvit hund før jeg legger meg.  Hun har vært med på bobiltur i helga, og hun er totalt utslitt etter ca 24 timer hjemmefra og ca 3 timer med bilen i bevegelse---  Hvordan skal dette gå til ferien?  Hun liker helt enkelt ikke å kjøre bobil annet enn når hun sitter på fanget mitt!  Okei: Hun sitter i sikkerhetssele festet til min sele, så vi kjører lovlig, men det er ikke snakk om at jeg får henne til å sitte i eget sete og slappe av som hun pleier når vi kjører bil.  Tunga henger langt ute, og hun peser og hun piper, ja, hun klynket formelig i dag.  Og tro meg: Jeg kan ikke sitte med henne på fanget i timevis om jeg syns hun er aldri så kjekk.  Det blir for varmt både for henne og for meg, og vi får ikke hvile noen av oss....
Hørte jeg ordet kennel?  Svaret er: NEI!
Sånn er det med den saken.

Siden morellene allerede blomstrer i No15, så kan jeg vise dere enda flere hvite blomster,
og siden det er hvitt sengetøy på senga som vanlig, så må jeg bare innrømme:
Jeg går i hvitt med det samme jeg også.
Nattaklem herfra *

2 kommentarer:

Ingeborg sa...

Akkurat når det gjelder gulvene kjenner jeg at jeg kanskje er bittelitt enig med bestevennen din ;)

Ha en strålende mai, Kari! Klem fra meg, og et aldri så lite spark fra Lille Trille ;)

Spurven sa...

Hvitt er jo rent og avslappende, så eg forstår de som liker det. Men.. eg synes malte gulv godt kan være f. eks. grå - lysgrå - iblandet beige.. Bare for å nevne noen eksempler og ikke for å skremme;-)

Roser derimot - der kan jeg nok skjønne at hvite er spesielle. Dessverre har jeg ikke sånne vakre vekster i min "hage"..

Koselig å hilse på innom deg igjen - lenge siden sist.

God natt, klem fra Spurven