mandag 28. mars 2011

Tekstinnlegg er sjeldent

MidtstillMen skal det bli innlegg i dag, så må det bli på den måten. Jeg er allerede overmoden for senga, og jeg har kastet bort alt for mye tid på pc'n igjen, men i dag passer vel egentlig dette arbeidet til kroppens tilstand, og da er det ikke så ille.


Dersom det er flere der ute som sliter med Picasa, så kan vi starte ett felles hylekor: Felles glede, felles trøst må kunne omskrives til felles problem, felles trøst!


Vi får tipse hverandre når denne elendigheten ser ut til å ordne seg, og i mellomtiden skal jeg kose meg med min nye blomsterkrukke i en herlig krakkelert grønnfarve, og jeg lover at dere skal få se bilder av den når det igjen er mulig.


Til så lenge: Sov godt og drøm om våren. Snart er det april, og da er det jo tid for å flytte ut på terrassen igjen, og jeg vil nødig gjøre det i min romsdalsbunad (Wenås-dress), så her må alle ta sitt tak å spa sneen ut av dalen :-)


5 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Hei, og god mandags morgen. :)
Koselig å titte inn til deg,
ha en fin dag. :)

Mamsens hus sa...

Ha, ha, skulle stå tirsdag da.. ;)

Lisbeth Bula sa...

Du har ikke blogg pause lenger!! Yey! Jeg har hygget meg med flere innlegg du har her og sjekket ut puffekjolen- som er vakker! Blir mange koselige timer med håndarbeid, tenker jeg!
Ha en god tirsdag, K@ri!

Randi's Tanker sa...

Har du problem med Picasa? Hvilke da? Nå har jeg nettopp gjort ferdig et blogginnlegg og lastet opp mange bilder. No problem at all! Håper det ordner seg hos deg.

Og snart er det vår... Da går alt så meget bedre ;-)

Besta sa...

Jeg hadde ikke problemer med picasa idag.... men varmedress er det eneste som duger her hvis en vil ut:(
klem fra marilyn