mandag 7. februar 2011

Finn Schjøll - Del 2

Den må da være tenkt til å brukes?
I 2 sekunder holdt jeg den i hånden før jeg skulle til å slippe den ned på golvet for å trykke den flates mulig for papirinnsamlingen, og akkurat da skjønte jeg det :)

Jeg har av en eller annen grunn latt være å kaste noen rester av kontaktpapir fra en tidligere makeover i kjøkkenskuffene, og selv om det bare var litt igjen, så var det akkurat hva jeg trengte!
Dessuten har jeg klipt av en blonde på en sommertopp som jeg kastet for en tid tilbake, og jeg tror jeg brukte den ene halvdelen da jeg sydde ei veske i fjor sommer, men denne nådde akkurat rundt esken, og med en limstift var det rett så fort gjort å få den på plass. Jeg hadde egentlig tenkt å knyte blonden, men av de jeg syns passet til formålet, var det ingen som var lang nok for knyting.
Blomsten på esken kommer fra ballkjolen min som jeg blogget for en tid tilbake (her går det nesten i repriser i dag), og jeg har aldri satt den tilbake på kjolen etter at jeg vasket den, så nå kom den også frem i lyset igjen. At den er 50 år gammel er i alle fall ingen overdrivelse....

Ett raskt blikk på kalenderen før vi skal til å innta vannretten i No15 viser at det i alle fall går mot lysere tider :) Me like!
Og det er meldt mildvær de to neste dagene, så jeg må grave langt ned i vinterenergien min å få pusset vinduene i morra! Det MÅ jeg bare gjøre, for jeg takler ikke en dag til med solskinn på vinterskitne vinduer. Det er også et vårtegn, og selv om jeg ikke gleder meg til jobben, så skal det jammen bli godt å få det gjort.
Favorittdattera har andre gjøremål i morra, og da har jeg nok ingen grunn for å la være heller?
I dag har hun og kornetten okkupert badet oppe (ja, kornetter bader! I badekaret med ett hvitt frottehåndklede i bunnen av karet), og Bestevennen ble høflig, men bestemt, henvist til badet i første etg for eventuelle gjøremål etter arbeidsdagens slutt :) Jeg koser meg med ungdommen i huset, og det samme gjør Lady! Hun har forresten fått en nokså kraftig vårklipp i dag, så jeg tror vi er i rute med det meste i så måte.
Og før jeg legger med så sender jeg en vennlig tanke og klem til 2 jeg kjenner som ikke skal være med på NM i år. Det er nok rart å bo utenlands å ikke ha muligheter til å reise hjem for å oppleve den happeningen i brassverden, men jeg regner med at de snart koser seg på solrike strender mens vi venter på marssneen som helt sikkert dukker opp i år også.
Vi takker i alle fall for hyggelige hilsner sørfra :)
Posted by Picasa

1 kommentar:

Malys krok sa...

Det var en god idè! Bra du kom på det før det var for sent! Esken ble kjempefin når du har pyntet den!

Pakken kom i hus for en halvtime siden..
Tusen takk til Anniken for at hun var så snill å gjøre dette for oss.
Koselig at pakken var til Emma og meg!

Har prøvd en på og det ser ut til at hun kan bruke dem, hvis de ikke blir for stor når de er i full fart! Få se...kanskje blir det ikke så fort med disse på.

Skal betale omgående! Tar med 17 kr i porto også! Hils henne og si at jeg er evig takknemlig! Godt med slike hjelpsomme personer som dere to!

Klem og takk fra Emma og Margit.