lørdag 1. januar 2011

Med blanke ark

Det finnes nok ikke dager i året som har så mange uskrevne ark som 1.nyttårsdag.
Og det er helt opp til deg selv å skrive det som skrives må....
Egentlig ganske så spennende?
Og så er det disse farvestiftene da:
Alle har nok mer enn ett sett liggende en eller annen plass.
Det er helt opp til deg å sette riktig farve på riktig sted.
Det blir spennende å se hvordag tegningen blir etter hvert ;-)Vi skal bruke farven hvitt for det meste i morra.
Da skal jula på loftet igjen, og de neste 50 ukene kan vi bruke til å glede oss til neste jul om vi vil...
Vi feiret også nyttårskvelden i rolige former, men lykken var å oppdage at i Mulighetenes Rike var det levelig for Lady også :-)
Hun merket nok noen raketter etter at vi hadde inntatt kjøkkenloftet, men da var hun så trøtt at hun krøp under dyna mi og sov videre. Jeg håper det ikke finnes så alt for mange vettskremte firbeinte rundt omkring i dag. Og ikke skjønner jeg dette med fyrverkeri heller, men det er kanskje like greit å ikke ta den debatten akkurat nå da. Godt det er over for denne gangen!

Jeg ønsker dere alt godt i omgangen med blanke ark og farvestifter fremover, og jeg takker på det varmeste for utrolig mange positive tilbakemeldinger på bloggen min den siste tiden ;-)
Sånt varmer virkelig, og spesielt etter at jeg i fjor hadde endel sure kommentarer som gjorde at jeg faktisk vurderte å avvikle, så er det enda kjekkere når smilene kommer fra det ganske land, - og takk til dere alle fra det store utland! Jeg vet faktisk at bloggen min følges både Down Under og i 2 av Europas ytterkanter. Det gleder meg ;-)
Ekstra hyggelig er det selvfølgelig når dere innimellom også tar dere tid til en kommentar eller annen tilbakemelding. Men det er altså opp til deg!
I morra skal dere kanskje få vite hvor mange barnåler som falt av juletreet på veien ut gjennom terrassedøren, og jeg regner det som helt sikkert at det kan være interessant? Ikke.... Hmmm -
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid kjekt å lese bloggen din:-) Du skal ikke bry deg om sure kommentarer, for det er misunnelsen som råder. Godt nytt år til dere alle 3.
Mette

Ingeborg sa...

Jeg signerer Mette her! :)
Godt nytt år forresten! Håper det blir både gledelig og spennende - på en god måte :) Når det gjelder rakettene stod det noe om det i Adresseavisen her en dag. Det er visst en gammel tradisjon å lage støy og leven på nyttårsaften (og ved andre overgangsriter), da dette skulle skremme bort onde ånder. Faktisk var bråkete ungdommer utenfor husene svært ønskelig, og man ble faktisk skuffet hvis ingen dukket opp og lagde rabalder!!?! Utrolig hvordan tidene forandrer seg gitt ;)
Klem, Ingeborg