søndag 2. januar 2011

Da er det gjort!

Og det kjennes godt.
Og det kjennes riktig. For oss.
Men mange vil ha mer, og det er det selvfølgelig fritt frem for.Resten består av noen hvite svibler på pianoet, og en diger hvit amaryllis i vinduskarmen.
Den kommer sikkert til å få et ballanseproblem med det første, men da ender den som avskåren i en vakker vase, så gleden er ikke over enda ;-)


Hverdagsenglene mine bor fremme hele året, og det kommer de til å gjøre fremover også.
Jeg har foretatt en inspeksjon i spisskammerset, og vi er i rute med det meste, men jeg registrer at det ikke har vært andre lefser enn potetlefser på bordet i jula, så vi har mye tykklefse, bløtelefse og ferdig smurt tynnlefse til etterjulevinter. Dessuten er bunken med flatbrød ufattelig høy, så vi skal nok vite å kose oss fremover også, men jeg syns det var godt å vaske ut av kjøleskapet i dag. Nå har jeg i alle fall oversikten, og det er en god fornemmelse.
I tørkekjelleren henger damaskdukene ferdig rullet, og i morra må de og bunadstilbehøret tilbake på sine respektive plasser, jeg må finne en pantemaskin for tomflaskene i spisskammerset, og jeg må besøke glasscontaineren sånn at jeg igjen kan få lokket på den plastboksen som rommer returemballasjen.
Juletreet er kommet på terrassen, og jeg rapporterer: Null barnåler! Jepp, jeg kjøpte en plastpose til formålet før jul, og vi løftet treet med pynt og fot over i den før vi begynte å fjerne pynten, så alt som ikke skulle være med på loftet havnet i den store hvite plastposen. Smart ;-)


Posted by Picasa

1 kommentar:

Malys krok sa...

Ja jeg pakker ikke bort enda! Venter nok til 20.dagen 13. jan.Det er vanlig hos oss! Nå har du fått det meste på plass, altså, her går det unne i full fart, skjønner jeg! Det blir alltid mat iglen, men helt greit at det blir spist etterhvert!
Lykke til med alt du foretar deg i det nye året!
-Margit-