søndag 24. oktober 2010

Jeg erklærer herved høstferien som avsluttet!

Resten av dagen skal nytes, men jeg er helt klar over at det er mye å gripe fatt i når morgendagen dukker opp.
Jeg har dessverre problemer med å laste opp bilder, men jeg håper det ordner seg av seg selv. Litt struts har man vel også lov til å være, og i fall det ikke ordner seg på egen hånd, så blir det fjernhjelp igjen. Så glad jeg kan nyte familiær support :-) Men egentlig er det litt skummelt at man kan logge seg inn på maskinen til noen andre (okei;-med tillatelse selvfølgelig) og fikse problemet. Første gangen gjorde Favorittdattera det mens hun var i Australia, og det funket som om hun satt ved siden av meg? Hva de unge kan.....
Jeg er alvorlig på etterskudd med kommentarer, men jeg takker for mange besøk og lover å ta igjen det forsømte. På slutten av ferien virket hverken det mobile nettverket for pcen eller mobiltelefonen, så vi hadde det rett så fredelig i ødemarken. Helt til Bestevennen måtte dra tilbake til sivilisasjonen for å hente vinterdekkene. Men det er en annen historie. Nå skal resten av helgen nytes mens jeg venter på at noen sender tryllestøv over No15 i løpet av natten, og i morra så regner jeg med at jeg våkner til grønnsåpelukta ;-)

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så nydelig soverom lengre ned her. Flotte senger, og så søt lille Lady er også. :) Passet godt inn i det rommet, syns jeg.

Malys krok sa...

Slik fjernhjelp er sannelig godt å kunne ty til! Har også prøvd det!
Om du våkner til grønnsaklukt i morgen - er det da en av de gode hjelperne, kanskje? Eller kanhende du må lage den lukten selv.... Ønsker deg en fin ny uke, med mange gjøremål! -Margit-

Åse sa...

Kjempesøt blogg masse fine bilder,titter snart innom igjen.Lykke til med bildelastinga.
Klem Åse

Besta sa...

Jeg vil også ha tryllestøv. Blir så lei av å måtte finne fram grønnsåpe lukten selv....
håper bilde problemene ordner seg.

klem fra marilyn

Fem Høns sa...

Velkommen tilbake frå haustferie!
Me elskar bloggen din, og vil gjerne følge den videre :)
Håper bildenedlastinga kjem til seg sjølv snart ;)

Ruths datter sa...

Hei igjen!
Koselig blogg du har. Tenk å kunne våkne og alt var reint og fint. En kan jo drømme da. Ønsker deg en fin kveld. Vi sees i blogglandia.
Klem