onsdag 10. februar 2010

Se: Reservedelsmennesket går på ski!

Det er helt sant! Og det er veldig lenge siden sist! Og siden sist har jeg fått en stål totalprotese i høyre kne. Og en Burton's i begge tomlene! Jeg trodde faktisk ikke at jeg kom meg på ski igjen, men i dag har jeg altså gjort det!
Herlig!
Selskapet var også upåklagelig, og dersom det ser ut som om Lady trekker meg på ski, så er det ikke riktig, men det var ingen problemer med å få henne til å gå i sele! Så nå kan vi det også :-)

Antrekket ble nesten som en historietime, og det har jammen skjedd mye på det feltet de siste årene, men jeg gikk nå i det jeg hadde sist jeg var på ski jeg, og det var rett så stort og umoderne, men turen var like herlig likevel.

Under den store anorakken så hadde jeg en enda eldre skikofte som mammaen min brukte. Den har hengt i skapet i mange år, og i dag fikk den være med på ski igjen. Med håndbroderte bånd og flotte knapper som dekor, så kunne i alle fall den ha tålt et opphold sammen med hvilken som helst fotograf.

Lady er veldig fornøyd med dagen, og med seg selv, og det syns jeg hun har lov til. Jeg bar henne noen hundre meter der hvor sneen var som vanskeligst for henne (ja, det var tungt med henne og sekk og stavene som stakk alle veier), men denne turen frister helt klart til gjentakelse :-) Og når Lady syns hun har vært flink jente, så legger hun seg på brettet og venter på en godbit.....
Nå har vi toppet dagen med en sparktur også, og så får det bare gå at hun ligger på golvet og sloss med ett gammelt skinn fra en enda eldre skianorakk enn den jeg brukte i dag. Når jeg spør henne hvor Dina er, - så kommer hun ristende på det skinnet :O)
Takk for turen Dina og Solveig!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,'<>' . du verden du er sprek , enda en tur i snøføyka. Visste ikke at koft di var så flott. Du kunne hatt anorakken under og vist fram korta syns nå i.9 Syns ikke du skal undra deg sannheten , det var den lille hunden som dro deg i 2 timer ! He he

oline's skattekammer sa...

Å så koselig det ser ut! Rett flinke har dere vært! Bra at noen finner noe fornuftig å bruke all den hvite guffa til.. Kos dere i kvelden, og det er lov og være kjempefornøyd med både seg selv og følget etter en slik dag!!!

Malys krok sa...

Må si dere er sprek! Og sannelig fortjente Lady en gobit etterpå. Så flott en skikoften din var, helt super! Jeg er av den mening at om en bare har klærne lenge nok, så blir de moderne igjen. Ikke noe galt å si om det du gikk i! -Margit-