fredag 5. februar 2010

Helgemodus


Det blir nok enda en vinterhelg, men det spiller liksom liten rolle nå når det er merkbart lengre dager og sola er fremme i flere timer hver dag. Jeg nyter faktisk vinteren, men i år er det nesten så jeg syns det er nok allerede.... Nei, det har ikke noe med alderen å gjøre! Det øret hører jeg ikke på :-)Favorittdattera er allerede kommet til Bergen. Det er NM for BrassBand i helga, og jeg tror hun gledet seg veldig til å spille i Grieghallen igjen. Jeg irriterer meg over at NMF og NRK i fellesskap ikke kunne komme frem til en enighet om webtv overføringer derfra i år også, men det hjelper bare så fint lite samme hvor sur jeg blir. Og jeg blir enda surere når jeg vet hvor mange timer med sport de sender hver eneste helg - grrrrrrrr. Nå er det i alle fall sagt, og kanskje hjelper det litt?
Hell og lykke til dere alle i NM! Måtte de beste vinne, og en ekstra dytt i baken til TBB og SBB :-)
Om du er ute etter oppdateringer fra Bergen, så er 4barsrest plassen du skal lete. Det var dagens reklame for Norges Musikkorps Forbund! SKAM DERE!Vi skal også nyte musikk i morra, og det ser jeg frem til.
I tillegg er det helt fantastisk at det ordner seg med hundepass :-)
Ladyen er ikke stor nok for hjemmealenefest enda!


Denne budbringeren forteller at det er mye å se frem til når det gjelder blomster snart, og du kan tro jeg gleder meg! Men i år lover jeg å holde meg unna alt som heter frøposer! JA!!!!! JEG LOVER!!!!! Og skulle det være et svakt øyeblikk hvor jeg i det hele tatt tenker på det, så lov meg at du minner meg på hva jeg har lovt du også!
Jeg er så imponert over de som allerede har fulle plastbokser av jord og frø overalt i huset. Og om litt skal de fyre opp i drivhusene sine og fortsette med prikling og luking lenge før jeg drister med ut med pellisene mine. Dere er bare så vanvittig dyktige! Og jeg vet jeg kommer til å bli misunnelig når jeg ser hvor vakkert det blir hos dere, men NEI!!!! Jeg skal kjøpe en pose blomkarse i april! Jeg lover :-)
Posted by Picasa

1 kommentar:

Besta sa...

Jeg har ikke tenkt tanken på å så noe enda:) Tror nok det blir litt men jeg har ikke varme i drivhuset så det helt store blir det ikke.
Vi kan kose oss med pellisene våre i hop:)
Syntes også vi har hatt nok vinter nå men det går an bare sola skinner:)
Ha en fin helg.
klem fra marilyn