torsdag 28. januar 2010

Mamma sier jeg har lov!

Hun kaller det Gjesteinnlegg?
Som om jeg er en gjest da! Men er det hva som skal til for å jeg får lov til å blogge også, så er det greit nok for meg: Jeg har nemlig litt av hvert å fortelle i dag!
Mamma sier at hun har måket 3 tonn med sne, men det er nok en overdrivelse - igjen -, men jeg syns også det er nok for i dag da. De blir så tunge beina mine med alle disse sneklumpene. Vanligvis har hun på meg dress før jeg skal ut, men nå skulle jeg bare en kjapp tur ut for å tisse - ops! kan man si det her inne? - og da trodde hun det var greit uten dress. Tåpelig, spør du meg, men jeg har i alle fall dusjet 3 ganger i dag for å fjerne sne, og jeg tror jeg er ren nå?


Mamma tror at kjøttsuppe er greit som middag i dag (jeg ser nå at de ikke klarer den gryta i dag da), og i morra og dagen etter der og etter der.... Ja, ikke vet jeg, men jeg har nå min egen middag jeg heldigvis. Hun har faktisk stått 2 timer på kjøkkenet og skåret opp kjøtt og grønnsaker, så lettvindt er da ikke dagens middag. Men det er det kanskje i morra forresten?
Samme for meg som sagt, men det positive er jo at det trengs noe som heter kraft til den suppen, og da er det bein som skal til. Hurra! Det er hva jeg liker :-) Jeg fikk luktet meg frem til ett prøvebein i går kveld, og jammen vanket det ikke ett i dag også da jeg dro meg ut av senga til han hun kaller Bestevennen. Jeg syns pappa er ok forresten, men enda holder han på med de greiene at jeg må ligge i buret mitt når han skal ligge sammen med mamma. Er han sjalu eller? Okei. Pappa sover ikke så mange timene som Mamma og meg, så vi koser oss likevel, og om dere han ett godt tips for hvordan jeg skal unngå det buret, så tror jeg dere kan skrive det i kommentarfeltet :)Som dere ser, så er det et hav av kjøttsuppe, og den er faktisk kokt på hjortekjøtt! Det tipset fikk hun fra ei venninne, og jeg liker hjortekjøtt og hjortebein veldig godt, men jeg er ikke helt sikker på om Mamma vet hvor stor jeg egentlig er? Jeg klarer nesten ikke å bære det beinet.... Hun har faktisk forsøkt å få det fra hverandre, men da gikk det nesten på helsa og inventaret løs, og jeg tror ærlig talt ikke hun har hender til den jobben. Og samme hva hun leter, så finner hun ikke kjøttsagen. Det skal være Pappa som har kontrollen på den, men jeg får jobbe meg videre gjennom dagen å se om jeg klarer få den ned til normal størrelse etter hvert. Jeg tenkte nemlig jeg skulle ta det med i bilen i morra, for jeg frykter at det blir en lang tur i dette været. Hjemturen går nok bedre, for da kan hun som kalles Favorittdattera kose med meg mens mamma kjører, og da går tia fort.Siden hun har linket seg opp mot noe som jeg tror kalles GODHETSDAGEN på FB, så regner jeg med at det er mat til mange om dere stikker innom, men jeg er ikke sikker på om det holder med varmt vann til så mange. Mamma brukte nemlig mange liter på noe hun kaller et karbad, og det hjalp slett ikke at jeg stod på 2 og bjeffet til henne heller. Hun bare lå der likevel. Som om hun trengte det når hun heller kunne kose med meg? Nei, takke meg til at Storesøstra mi kommer snart! Da skal vi få sving på filttøflene hennes, og Mamma serverer henne sikkert kanelsvinger denne gangen også, og nå vet jeg hvordan jeg skal holde hodet for at de skal gjøre hva de kaller smelter :o)

Jeg skulle så gjerne ha vært her inne sammen med dere lengre, men jeg regner med at dere skjønner hvilken jobb jeg har dersom jeg skal få det beinet over til Handysize, så jeg takker for oppmerksomheten.

Klem til dere alle fra Lady <3
Posted by Picasa

9 kommentarer:

oline's skattekammer sa...

Hei Lady, og hjertelig velkommen hit inn. Så koselig å få bli kjent med deg , du virker til å ha en nydelig personlighet! Enig med deg, det er mer enn nok sne nå! Ja, kjøttsuppe, kokt av hjort er kjempegodt! Og så blir det så mange fine bein av det! Kokte noe fårekjøtt i går, og ga mimmi et lårbein, men stakkars, hun visste ikke hvordan hun skulle gripe det an! Men hørte hun for og slengte på det i natt, og i dagtidlig lå det under spisebordet! Håper at deere alle får en fin helg, kos deg med storesøstra di, Bli kjekt å få henne hjem, tenker jeg! Hils mora di og, håper du stikker innom og hilser på oss igjen! Masse kos og klem til deg!!

Randi's Tanker sa...

Neimen Lady, så koselig at du tar oppgaven som Gjesteblogger!! Sikkert en god hjelp for Mamma nå som hun har det så travelt.

Regner med at du har hørt om meg tidligere. Jeg har i alle fall bedt mamma hilse fra meg.

Snø er slitsomt å bli kvitt. Du skjønner det lille Lady, hun føler det som om hun har flyttet 3 tonn. Du må ikke mobbe henne om hun overdriver litt, men jeg er enig med deg når det gjelder påkledningen din. Man må kle seg etter forholdene!

Kjenner jeg mamma'n din rett har hun stått på i flere dager for å lage masse god mat til storesøstra di kommer!

Så dette karbadet er velfortjent, uansett hvor mange liter hun har brukt.

God tur i morgen. Håper været bedrer seg. I dag har jeg vært en tur til Vestnes (du vet hvor det er, ikke sant?) og veiene var ikke noe bra. Si til Mamma at hun må kjøre forsiktig, så få det heller ta litt lengre tid. På hjemturen kan du jo kose deg med storesøstra!

Klem til både deg og mamma.

Besta sa...

Heisann Lady, det var koselig å bli bedre kjent med deg, har jo hørt masse om deg før også.
Heldig du er som fikk så deilig bein og hadde jeg vært i nærheten skulle jeg jammen stukket innom og fått litt suppe, Det hlrtes godt ut.
Ha en fin dag.
klem fra marilyn

Datt sa...

Hehehe, en snøball i bevegelse!! Herlig bilde!! :D

Lisbeth Bula sa...

Kjære Lady. Du er veldig søt men jeg ser godtat du trenger en nett og kledelig kåpe på denne årstiden! :-). Kjøttsuppen ser herlig ut og det er godt du blir inkludert på det området også! Sånn skal det være for hunder!

Anonym sa...

Kjære deg Lady. Nå skal du høre hvordan du går frem for å dele seng med familien om natta. Jeg regner med at buret ikke er låst, for du har jo vært sååå flink å ligge der til nå. Når de har sovna sniker du deg opp og legger deg nede ved fotenden midt mellom mamma og pappa, husk ikke en lyd. Når det lir mot morran lister du deg mot pappa litt lenger opp i senga, husk vi er jo så varme og gode.ligg stille til han våkner da viser du at du er såå glad i akkurat han. Mamma har du jo i din hule hånd. Om du ikke får låst bur neste natt gjør du det samme, men husk det er viktig at du er god og rein. Lykke til . Min taktikk lyktes så nå koser jeg så mye som jeg vil. Husk om det blir for mye kan du
trekke deg tilbake til sofaen. Klem fra Dina

Elin sa...

Hei på deg Lady.
Jeg er en pelskledd frøken litt lenger ut i fjorden som venter på å få hilse på deg. Matmoren min laget også kjøttsuppe i går og jeg fikk det beste...det harde som de ikke vil ha...er det ikke rart.
Jeg kan fortelle deg at jeg har knekt koden for å få ligge i den varme deilige sengen deres...det er bare å skrape og klore inne i buret til de ikke orker å høre på det lenger...da gir de bare opp og jeg får viljen min, hi, hi.
Har dere anledning, så bare stikk innom nå i helgen. Det hadde vært så koselig å endelig møtes. Mor forteller stadig vekk far om deg og jeg tror de blir glade de også for å få besøk. Vet at mor har boller i fryseren, så kanskje vi får smake også !
Voff, voff og klem fra Daisy

Akkurat passe Frø sa...

Heisan Lady!
Snakk om travel dag for mor!! Du må helse - og så kan du jo sei at no er bloggen min oppdatert med søm og sykunst... Ha ein fin helg alle saman!
:O) FrueFrøet

Ingeborg sa...

Hihi, for et fornøyelig innlegg :) God helg til hele familien :)