søndag 9. august 2009

Jeg har hatt kroppen på lading i 10 timer!

Og det kjennes godt.
Jeg tror faktisk at det var helt nødvendig om jeg skal være ærlig.
Nå verker i alle fall ikke bena så ille som de har gjort i uka som har gått. Jeg er veldig avhengig av nok søvn i hverdagen,
og jeg tror jeg er tilbake til normalen nå;-)Tiden er også inne for å fortelle hvorfor det har vært så lite håndarbeid på bloggen min de siste månedene.Det doble sengeteppet er ikke håndarbeid lengre, men min gave til brudeparet sammen med et dobbelt heklet ullteppe.
Det tror jeg Svigermors Drøm kommer til å trenge, for den unge fruen ønsker gjerne flere grader rundt seg enn folk flest,
og han jo kan selv velge om han vil oppholde seg under teppet eller ei :o)Nå er de som sagt reist, og bilen de reiste i var også rød, men ikke åpen bil på denne gangen, og om jeg ikke tar helt feil, så er det en fjelltopp i Rogaland (brudgommens hjemfylke) som står på programmet i dag.
Jeg ønsker dere helle og lykke i fremtiden og et langt og godt liv sammen!Favorittdattera hadde planlagt det meste ned til minste detalj i forbindelse med bryllupet, men vi greide i det minste overraske de med et lite korps da de kom tilbake etter fotograferingen. Jeg har ingen planer om å begynne og øve igjen, men det var utrolig kjekt å spille akkurat da.Her ser dere hvor sterkt grepet mamma og pappa ble da Favorittdattera overrasket ektemannen sin med vakre toner i kirka like etter at de hadde sagt JA til hverandre. Vi viste at hun skulle spille, men det var det nok bare et par andre som gjorde, og jeg våger påstanden at ikke ett øye var tørt da hun la ned instrumentet etterpå :o)
Istappene av Anne Grethe Prøis smeltet mange hjerter i kirka den dagen.

Nå lokker ferien om ikke så mange dager, og jeg gleder meg veldig.
Men først må jeg vel sy inn den buksa jeg sydde i går.....
Det er hva jeg skal akkurat nå.
Jeg håper du også kan gjøre hva du har lyst til i dag :o)

3 kommentarer:

Ingeborg sa...

Augene mine blir fortsatt litt fuktige når eg tenker på det! Det var nydeleg!

God og velfortent ferie til deg! :)

Odd-Erik sa...

Så fint bilde! Hvem har tatt det? ;)

Kari sa...

Rett skal være rett! Det er et fint bilde, Odd-Erik! Og jammen heter ikke fotografen Odd-Erik også ;0) Flink til det også du! For ikke å snakke om hvor flink du er til å bake kake!!! Jeg får vann i munnen når jeg tenker på den kaka som jeg har i fryseren :o))))))))))))