Det bugner av epler i hagen. Hvilken rikdom :o)
Og jeg er vel den største fanatikeren mot nedfallsfrukt.
Ergo: Det blir mange eplekaker hver høst.
Eplene er kanskje ikke helt modne enda for spising, men det går utmerket å bake av de i alle fall.
Jeg deler gjerne oppskriften med dere.
Enkelt, lettlaget, billig og alltid vellykket :o)
3 egg - tilsett 1 ad gangen
150 g smør
200 g sukker
Røres hvitt
200 g hvetemel
1 ts bakepulver
Del 1 til epler i båter, perlesukker og kanel på toppen.
Stekes ved 170 grader i ca 40 minutter på nederste rille.
3 kommentarer:
Mmm, denne så fristende ut! Og så lettvint å ta fra fryseren da. Lun eplekake smaker ALLTID godt.
Ønsker deg en fin uke.
Den så god ut, har goså masse epler i hagen så Besten lagde eplekake til meg i går. Nam.
ha en fin dag.
Klem Marilyn
Eplekake! :D
Legg inn en kommentar