mandag 13. juli 2009

Me like!


Det smaker så fantastisk!
Og jeg har spist og jeg har spist og jeg har spist :0)
Jeg kjenner ingen grenser når det kommer til moreller, og fornuften kommer heller ikke til hjelp. Men la gå: Det er ikke så mange dager i året at det kan fråtses i moreller.



Til dessert spiste jeg de med Kesam med vanilje.
Mange er kommet i fryseren, -stenfrie og med litt sukker.
Enda flere er kommet på glass sammen med alkohol og sukker. De er også stenfrie for første gang.
Moreller med sten gir ofte en bitter smak på likøren, og i år prøver jeg å unngå det... Ikke sikkert det stemmer med den "vanlige" smaken av morellelikør, men jeg er helt sikker på at vi finner bruksområder for denne også.
De bærene som har vært med på å lage likøren bruker jeg til fruktkaker og desserter.
Ikke en alkoholfri dessert, men jeg har jo sykkel :0)

1 kommentar:

Ingeborg sa...

NAM! Her var det mykje godt! Eg har laga blåbærsyltetøy i dag, med bær frå mamma og pappa sin hage. Veldig godt det også :)