fredag 9. januar 2009

Må jeg rydde på pc og telefon i helga?

Jeg har levd i troen på at jeg skulle strikke en vest i helga, men av en eller annen grunn syns ikke postverket at det er hva jeg skal gjøre. Og i ungdommelig overmot :-) har jeg lovt Favorittdattera at jeg skal rydde på pcen.... Og jeg er slett ikke sikker på om jeg kommer til å gjøre det heller, men jeg har da begynt.
Og godt begynt er jo nesten som halvgjort å regne.
Siden hendene syns det er greit meg håndarbeid for tiden, så måtte jeg foreta en inspeksjon i UFO-kurven, og jammen var det ikke litt å fordrive fritiden med der fortsatt. De som venter får se.
Men først skal jeg tenke Vakre Tanker mens jeg rydder - sukk!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

CosiFanTutta sa...

Hei Kari :o)

Kjempeflott tunika. Jeg blir så imponert over sånt. Kan ikke rett og vrang engang. Eller legge opp eller ned, eller hva det heter alt!

Det er nesten så jeg kan kjenne lukte av baccalo'en din helt til Bergen. Kan du ikke legge inn oppskrift??!! Please. På nettet er det tusen varianter. Har aldri laget det før. Vi bruker å kjøpe det ferdig på boks hos fiskehandleren, må innrømmes :o) Regner ikke med at det er sååå vanskelig å lage??

NYDELIG blomsterduett :o) Jeg har vel ikke opera på min playlist, men har endel korverk. Ja også har jeg et innlegg fra YouTube med "O Helga natt" av Jussi. DEN er vakker!

Lykke til med ryddingen :o)

Dattera sa...

D er jenta si, d!!!! Mamman min, ja!!

Gleder meg til ferdigrydda og oversiktlig PC til neste gang jeg er hjemme!!

Jeg likte også tunikaen din!!

Nyter en stille lørdag, og skal på loppemarked, har vi bestemt, og en mulig sen brunch etter d..

Skal jo tross alt lade opp til en laaaaaaang søndag i JOHNNY LOGANS selskap.... jadda... blir sikkert kjekt d... blir jo et høydepunkt å får skrevet opp konserter med Flødebollen på min musikalske CV :p

Klemmer..

Ingeborg W sa...

Den tunikaen var lekker, ja :) Har fått helt strikkedilla selv det siste året jeg. Får masse inspirasjon på Ravelry og på Norsk Strikkeforum blandt annet. Har du vært innom noen av de stedene?