torsdag 15. januar 2009

Jeg har lyst på hund.....

Og det går ikke over heller. Jeg har faktisk hatt den sykdommen lenge, men Bestevennen er dessverre ikke smittet enda..... Kanskje jeg skal forsøkt å indoktrinere han? Hundebilder og hundelyder i alle kroker? Sukk,-nei, det er nok ikke veien å gå. Men jeg tror jeg har en som kan passe Vidunderet de få dagene i året det ikke passer for meg.... Jeg tror jeg har kjærlighet å gi Vidunderet.... Jeg har definitivt husrom til Vidunderet.... Jeg skal helt klart klare å fore Vidunderet.,.. Jeg tror også at Vidunderet skal klare å lufte meg.... Jeg tror faktisk at Vidunderet og jeg ville hatt det som hånd i hanske.

Men det tror ikke Bestevennen. Eller sagt på en annen måte: Han ser ikke behovet for en hund i heimen. Og det kan han vel heller ikke klandres så mye for. Men hvordan skal jeg få han til å se behovet?
Gode tips ønskes tvert!
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Dattera sa...

Jeg stemmer for at jeg bare kjøper hunden til deg, som de neste 10 bursdagsgavene dine, eller noe sånt, og så kan papsn bare si hva han vil ;) Han kommer uansett ikke til å flytte ut, for du lager alt for god mat til han til at han flytter ut ;)
Klemmer.

Kari sa...

HERLIG! DU ER OG BLIR FAVORITTDATTERA:-))

Anniken sa...

done deal!!
Bare avtal m eieren, så overfører jeg penger i morgen ;) :p

Kari sa...

Akkurat nå vet jeg faktisk at du er mye nærmere eieren enn meg....
Og det er farlig det!

Ingeborg W sa...

Snille lille marihøna (:I:)

♥ ♡ Jane Anitas verden ♥ ♡ sa...

Jeg har ingen tips å gi-
for jeg har akkurat det samme problemet !
Men der må jo bli en løsning...

Eli sa...

Nå som det er hvalper på tur her snart, så skal jeg nok få snikt en i kofferten til Arne en torsdags kveld:):)