fredag 2. januar 2009

Jeg bøyer meg! Under tvil....

Jula har fått amnesti til søndag.... Vi har bestemt oss for å være hjemme i helga,og Bestevennen ønsker at jula skal vare litt til, så da får jeg finne andre gjøremål i dag. Jeg nyter derfor en rolig start på dagen meg pc og kaffe ved kjøkkenbordet. Espressoen pleier å sette fart i meg,- og jeg tror jeg skal kaste meg over strikketøyet i dag. Det skal ikke være så mange omgangene igjen før forstykket på tunikaen er ferdig, og kanskje kommer det et bilde før jeg går løs på ermene. Det er heldigvis en kortermet variant :-)


De beste ønsker om en flott dag for dere alle fra ei som skal tilbringe dagen sammen med Søster Angelica av Puccini! Og sneskuffa selvfølgelig :-) Vi har fått 20 florlette kritthvite cm i natt også! Herlig!
Posted by Picasa

1 kommentar:

gamla skolan sa...

Tack för fina ord på min blogg , tänk , att den hittade ända till Norge ! Kul ! Va härligt med så mycket kritvit snö ! Här har vi ingen snö alls , men kallt idag , det var 14 minus grader i morse . Lite snö som stannade kvar hade varit mysigt . Kramar Susanne / den gamla skolan