torsdag 15. januar 2009

Hvem blogger jeg for?

Det har jeg faktiske tenkt endel på. Hvem er det jeg inviterer inn til å dele frokosten min med? I dag er det grovt rugbrød med valnøtter og paranøtter. Alltid spennende med nye varianter brød, og veldig kjekt når jeg lager det av det som finnes i huset. Så jeg gjorde et stort innhogg i nøtteskåla sist jeg bakte brød.

Jeg tror at jeg først og fremst blogger for min egen del..... Men jeg blir veldig glad når noen legger igjen kommentarer eller forteller at de har lest hva jeg har skrevet også.
Dessuten er det ikke til å stikke under en stol at jeg syns det er en fin måte å holde kontakt og oppdatering med Favorittdattera og forloveden på. De bor i utenlandet, og da min nærmeste familien forøvrig bor et annet sted, så er det jo opp til dem om de vil lese hva jeg bedriver dagene med.....
I dag skal strikkekurven få ha lokk på seg hele dagen. Albuen en rød og hoven. Jeg kjenner ikke ubehag når jeg strikker, men det er sikkert ikke dumt å holde hendene i ro heller. Men vanskelig blir det nok.....

Da er det godt det er mange flotte bloggere som kan holde meg med selskap! Mange av dere har direkte vanedannende blogger! Jeg tror nok ikke de jeg anser som de dyktigste finner veien til min lille blogg, men skulle det være noen som har lyst å lese hva de skriver, så ligger det linker på siden min. Jeg anbefaler spesielt: Emmelines og Slagt en Hellig Ko! De er vanedannende.

Jeg håper dere alle finner noe å glede dere over i hverdagen, og skulle det være at tidtørken tar dere, så del litt av brødet deres med fuglene. De er alltid takknemmelige :-)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Luminata sa...

I am a new bloger. Just got on-line a couple of days a go, and I am trying to make some friends on-line. If you have the time, please visit me:

http://luminata55.blogspot.com/

Ingeborg W sa...

Jeg leser iallfall bloggen din. Sjekker den minst en gang per dag, og koser meg her inne :)

Kari sa...

SÅ koselig :-)) Takk skal du ha*

Besta sa...

Det var en koselig blogg du hadde. Første gang jeg er innom men sikkert ikke siste.